Saskia Gottenbos

Over Saskia

Onze steun en toeverlaat bij PowderGuides. Saskia is niet alleen de brug tussen de klant en de gids die dagelijks in de bergen actief is, maar ze zorgt er ook voor dat uw geboekte reis zorgvuldig wordt behandeld. Zij heeft een belangrijke taak in de organisatie die haar door de klanten en gidsen enorm wordt toevertrouwd.

Gelukkig is Saskia niet alleen op het bureau te vinden. Haar grote passie is de Academische Dressuur. De vrije uurtjes worden dan ook graag besteedt samen met haar 2 prachtige paarden, de Spaanse Far Nogal en de Friese Kashmir.

Saskia is geen berggids, maar ze kan zeker meepraten over het vak en alle disciplines. Zelf vindt ze off-piste skiën door heerlijke verse poeder het leukste om te doen, maar het moet vooral genieten zijn. Liever één schitterende run dan een hele dag knallen.

Saskia is de echtgenote van Martijn en tijdens een vrije dag is het heerlijk om met hun trouwe viervoeter Tibet de bergen in te trekken. Soms per toerski dan wel met het tentje een weekend erop uit in de Queyras. Mooie avontuurlijke reizen zijn in haar leven een vaste prik. Van trektochten aan de Canadese westkust tot het desolate Vuurland. Bergtochten door Pategonië of de Himalaya, maar natuurlijk blijft de Queyras de favoriet.

Van huis uit is Saskia eigenlijk mode ontwerper en illustrator. Zowel de Modeacademie in Amsterdam als de Koninklijke Kunstacademie in Den Haag zijn cum-laude afgerond. Dat kan ook niet anders want ze is een autodidact met een enorme discipline.

Als gastvrouw van chalet le Belvédère of aanspreekpunt op het bureau van PowderGuides is ze een zeer gewaardeerd teamlid binnen de equipe.